Mereka Yang Ku Sayang

Wednesday, 6 April 2011

Weekend yg seronok + hepi

Hari jumaat mlm sabtu my mum datang dr jhr, smpi kt umah lebih kurang kul 11 mlm. Seronok sgt, dah lama x jumpa dengan dia....kali trakhir jumpa pn last yr-Disember, sblm mula kerja pas abis pantang kami ke jhr jumpa mak n abg.

My mum yg excited lebih hehehe..nk tgk cucu dia yg paling kecik ni, bby zarif. Abg irfan pn dah lama x jumpa mek. Biasanya ckp by phone jer.

Aku request ngn mum buat kn laksa lemak (kelantan) coz dh lama x mkn. Ni pn 1st time nk mkn slps pantang hari tu. Mmg sdp sgt2....smpi 2 mangkuk aku bedal....hehehhe...

kami x bw mum g mn2 pn, dia rehat2 jer kt umah smbil golek2 ngn si kecik n abg.

My mum balik jhr ptg ahad bas jam 5.30 pm. Bas naik kt stesen baru kt salak selatan. Mana pernah kami g cne....nk cr parking pn smpi trbabas kena u turn balik..hehehe... tempat nya...mak oooi, canggih tul, smpi nk cr tmpt brlepas pn trkial2...hehehe...

Abg irfan plak yg seronok bila tgk bas....


'kepala abg senget la umi' :bila abg irfan tgk pic ni..hehehe


mum, abg irfan n bby zarif nk g jejalan

dalam keta nk hntr mum ke stesen bas

mum n bby zarif-bby zarif makin lasak bila didukung...

*** love u so much mum...

2 comments:

ajumohit said...

tembamnya baby zariff

Kisah Cinta said...

hehe..bam bam pipinya....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...