Mereka Yang Ku Sayang

Wednesday, 14 March 2012

ww : ragam si kecil

Hari ni ada jugak entry tanpa bicara, sekarang ni tengah mencari mood nak aktfi berblog kembali..(aktif ker sebelum ni)... tengah duk hias rumah baru ni....

Jom tengok aksi si kecik yang macam dak besar ni...

beria2 main psp...

abang irfan dh ada psp baru, yg lama bg bby

x sempat nak pakai seluar

gigi nan sebantang di atas....besauuuu mcm rabbit

9 comments:

ajumohit said...

Alahai khusyuk zarif main psp ye, smpi ternganga tidonya ;)

wahida said...

bukan main dia main psp mcm budak dah besor je...hehe...comel je...

lovely dots said...

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.

Terima kasih.

Cinta Misteri said...

Wahh..bdk2 skang ni, dulu kita main batu seremban jer

K.nor said...

DAH MASUK RUMAH BARU..BESTNYA..

SERONOKNYA DIA MAIN..SAMPAI TAK SEMPAT NAK PAKAI SELUAR YE..

Anonymous said...

It's actually a nice and helpful piece of info. I am happy that you just shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.
Look at my web page : Online Casino Usa

Anonymous said...

Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?
I mean, what you say is fundamental and all.

However just imagine if you added some great photos or video clips to give your posts more, "pop"!
Your content is excellent but with pics and video clips, this blog could definitely be
one of the very best in its field. Superb blog!
Take a look at my homepage ... Online Slots For Cash

Anonymous said...

Hi there! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my good old
room mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him.
Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!
Also visit my homepage ... play online slots For real money

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...