Mereka Yang Ku Sayang

Monday, 9 January 2012

Krim TabloQ

Cuaca sekarang ni sangatlah panas sampaikan malam2 trpaksa on air con sampai ke pagi. Sikecik zarif pun merenggek jer 4-5 kali sepanjang malam, sampai bangun pagi mataku macam panda dah... dahi dan belakang irfan dan zarif dah mula naik bintik2 merah sebab cuaca panas. Dua2 kulit sensitif. Si adik lagilaa, bila kena gigit nyamuk pun boleh jadi bengkak2...

Bila blog walking ke mylittlesecret , tengok ada kirm ni untuk kulit sensitif. Krim ni dari tanah liat, so nak cuba lah.... hari ni dah sampai pun krim nya. RM35 untuk 6 ketul. Malam ni jugak nak cuba untuk si abang dan adik. Kalau ada sesiapa nak cuba boleh lah email tunya punya blog mylittlesecret tu ye. Ku nak bagi testimonia belum lagi cuba....

Krim untuk sikecik. Inilah rupanya:

siap ada cara2 mcm mn nak guna & khasiatnya



Tengoklah aksi2 sikecik nak 'po-po'...+_+. Macam nak terbang bagai..... (sila abaikan rumah yang bersepah tu)



3 comments:

ajumohit said...

Hehe comelnya Gaya zarif nak poo poo tu wani, yelah skrg panas kan mlm2, sian sampai meruam ye peluh tu, tryla guna kot2 serasi kan wani, sian tgk diorg garu2 gatal tu

wani johari said...

ye la aju panas skrng..adam cm ner ok ke? klu dekat blh jer bg aju seketul...bnyk ni..

zety nara said...

akak beli kat ner erk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...