Mereka Yang Ku Sayang

Monday, 28 February 2011

One Step Move...

Morning semua, dah lama x update blog ni. Ari ni nk brcerita psl my fully bf, bby Zarif. Aku x sangka dgn umurnya yg br 3 bln ++, dia dah blh meniarap. Aku excited sgt coz masa abg Irfan dlu lambat sgt dia blh meniarap, almost 7-8 mnths br blh meniarap. Sebab tu bila bby zarif blh meniarap dgn umurnya yg baru 3 bln lebih, aku jd trkejut.(mayb parents lain dh biasa,coz ada ank mereka yg cepat meniarap). Dlm satu hari gak aku duk usha bby zarif posing nk meniarap smbil pegang hp nk rakam laa kunun2 nya. Tunggu punya tunggu, smpi batery hp low, dia tunjuk mhl plak. Last2, aku cuma dpt amik ms dia dh meniarap..huhuhu..


pic ni-aku yg letakkn dia ke posisi cm gini..hehehe

Bby Zarif, x sabar rasanya nk tgk apa lagi perkembanganmu yg membahagiakan umi. Walaupun umi dh tgk pmbesaran abg Irfan, merasai detik2 indah itu, saat2 yg membanggakan dan membahagiakan umi, umi menantikan dengan penuh debar kemajuanmu sayang. Kasih sayang umi buat abg Irfan dan bby Zarif tidak pernah berbeza, kedua2 nya permata hati umi.Nyawa umi. Segala apa yg umi lakukan hanyalah umi kamu berdua, sayang. Semoga anak2 umi menjadi anak yg soleh.....aminnn...

2 comments:

mutiara hati said...

saat-saat yang paling mengembirakan hati seorang ibu apabila dapat melihat setiap perkembangan anak2 membesar bagai johan...

Kisah Cinta said...

ye lah,kalau blh x mau trlepas dr melihat ank2 kita membesar kan. trase sekejap jer ms brlalu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...