Mereka Yang Ku Sayang

Tuesday, 23 August 2011

Minggu Akhir Kerja...

As salam semua....

Hari ni dah 23 Ramadhan, alhamdulillah diberi kesihatan olehNya untuk menunaikan ibadat puasa tahun ni.. (insyaallah, puasa penuh..hehehe)....

Minggu  ni minggu terakhir bekerja sebelum bercuti raya... tahun ni cuti tak lama coz abg irfan dah sekolah, tak nak bagi dia ponteng sekolah lama - lama. Ni pun dah 2 hari dia ponteng sekolah.. jenuh nak kejar bila sek mula nanti....

Jumaat ni dah mula bercuti dan bertolak balik kampung pagi2... kami bercuti seminggu dan datang kl semula pada 5hb Sept nanti....

Bila baca paper pasal tol dikurangkan tu, kami tak amik pot sangat coz pantai timur mana ada tol pun..hehehe....

Alahai tak sabarnya nak balik kampung, dah janji dengan family nak berbuka sama - sama sabtu ni.. dan, menu favourite kami ialah sup tulang....

Tahun ni beraya ber4, baju melayu untuk sikecik zarif pun dah siap....nanti beli kan kopiah,...alahai mesti comey...

Dah mood raya dah ni... baju pun dah mula packing sikit2....


kawan2 bila balik kg?...

6 comments:

Huda said...

slmt bzlk kg :) moga slmt tiba ke destinasi :)

ajumohit said...

ohh tak sabar tggu jumaat ye wani, aju cuti besok until raya sbb najwa still CP lagi, today hubby jaga dia hehehe

wani johari said...

Huda: jom balik kg..he3..
Aju: awalnya cuti..tp kesian najwa x leh nk mkn2 raya nt...CP x elok lg...

Marina said...

pandu dengan berhati2...

wani johari said...

Marina: tq,..awak pun, hati2 semoga selamat sampai ke destinasi..

AkmaFaizal said...

Selamat Bercuti...Selamat Hari Raya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...