Mereka Yang Ku Sayang

Friday, 19 August 2011

Belum habis Shopping Raya?...

As salam semua kawan...maaf la, dah lama tak menulis..(ops, ada ke yg trtunggu2 entry ku...)

Sebelum ni ada penyakit 'M', tapi bila dah mood sudah mari, blog plak wak hal..x leh nak wat entry... grrr,... geram tul....

Shopping raya tak sudah2,..mood raya pun semakin ada...tak sabar nak balik kampung....shopping barang2 terakhir.... keluar g jalan TAR tadi,..mak ooi, orang ramai tul... last2 tak tau nak cari pe, ngn panasnya, ngan ramai orang nya....alahai, pening kepala.... bila shopping utk persiapan terakhir ni serba tak kena laa... keluar tadi pun coz cari tudung.... dapat la selai dua..dah2, serik nk kuar hari jumaat..tersangat lah ramai orang....

Kawan2 dah abis shopping raya lum?....

2 comments:

Huda said...

hehehe..time ni mmg ramai, org dh start dpt gaji kan :) lom abih lg..tggu last min gak :)

ajumohit said...

Org dpt bonus msti yg ramai2 tu hihi, yg tak dpt ni duk kt opis je, seronoknya dpt tudung yg dihajati

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...