Mereka Yang Ku Sayang

Tuesday, 9 August 2011

Alhamdulillah, rezeki anak2 raya tahun ni...

Alhamdulillah, dapat gak duit raya tahun ni.... actually smlm ku tak tengok pun berita..tengok sambil2 buat kerja lain mana nak dengar sangat sbb tu bila datang kerja pagi tadi dengan kawan2 duk bising2 pasal duit raya ni... tambah2 bos plak tel tanya bila boleh setle payment ni... (maklumlah 'org gaji') he3...

Alhamdulillah, ada jugak rezeki anak2..boleh lah top up mana yang tak cukup...blh tambah baju selai sorang lagi, selipar @ kasut raya lum cari lagi... kuih raya blh tambah order ni..he3... syukur sangat2 dari tak ada kan.....
Ermmm...mak dia punye tudung baru, kasut baru, beg baru..lum beli lagi..he3..melampau tul la kan semua nak baru..pakai jer la yang ada....

Sekali lagi alhamdulillah, rezeki budak2.... dapat la tukar duit raya lebih sikit dari tahun lepas...


Pssst: walaupun ada duit back up sikit tapi kenalah berbelanja secara berhemah..ye tak kawan2.... tahun ni anak2 nye baju raya 3 pasang sorang jer....



3 comments:

Huda said...

alhamdulillah rezeki ramadhan thn ni kan :)

ajumohit said...

owhh wani pon gomen ye, wahh mmg rezeki ramdhan la wani...bestnya

wani johari said...

Huda: alhamdulillah, rezeki anak2 tu...
Aju: badan berkanun - kiro gomen la tu..he3... blh la belanja lebih skit..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...