Mereka Yang Ku Sayang

Tuesday, 19 July 2011

JUVANA : tamat sudah...



Malam tadi berakhir sudah drama bersiri JUVANA. Kepada peminat setia drama ini mesti tidak melepaskan peluang untuk mengetahui kemuncak @ penghujung ceritanya. Aku juga excited tengok episod akhir malam tadi, nak tahu jalan akhir drama ni. Actually, aku bukan lah peminta setia drama ni, tapi tengok la jugak, on off... en hubby yang suka cerita. Malam tadi tengah seronok tengok cerita korea tv8 (personal taste - aku mmg suka citer korea) en hubby suruh tukar channel nak tgk JUVANA. Aku pun ikutkan jer coz nak tahu gak penamat drama ni. Slot utk episod akhir pun mmg nampak best..

Kesimpulannya, mmg puas hati lah coz yang jahat dah dapat pembalasannya... tapi ada beberapa persoalan dalam hati aku. Antaranya :

1. Bagaimana kesudahan dengan nasib Cikgu Raja & Cikgu Azmi yang jahat itu..(mati2 aku ingat cikgu
    ariffin yang jahat. huish, aku tertipu rupanya....)
2. Macam mana Daim lalui kehidupan dia selepas keluar dari Wira Bakti. Mcm mana dia sekolah @ masuk
    Universiti...
3. Daim kena tikam & tak bawa g klinik, last kat pagar tu dia rileks jer..dah tak sakit..hu3...
4. Bagaimana dengan nasib botak....
5. Punyalah ramai pelajar takut nak pukul guard...hu3...kata sekolah juvana....
6. Rupa2 nya citer ni flashback cikgu zakiah.....



***so, agak2 korang ada tak JUVANA 2 nanti?....

4 comments:

ajumohit said...

betul tu wani, boleh layan la kan citer ni...last2 daim jadik cikgu kt situ, oklah tu daim dan cikgu zakiah pon ala2 psiko gitu

wani johari said...

ermm..kalu tgk dlm citer ckgu zakiah tuo dr Daim yg br spm tu..tp kt luar sebaya je tu...he3... skrng ni drama tv3 pn bnyk yg best2 kn aju...

Huda said...

tu la..ade bnyk gak musykilnye cite ni. botak pecite? si pak raja tu pecite ngan azmee? isk3..tp mmg tiap2 minggu mesti tonton :)

wani johari said...

huda, ntah2 ada lagi Juvana 2..jeng3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...