Mereka Yang Ku Sayang

Thursday, 7 July 2011

GA : Abg Irfan 5th Birthday sudah Berakhir....

Tepat jam 12 mlm td berakhirnya GA: Abg Irfan 5th Birthday...

Terima kasih kepada semua yang sudi join GA yg 1st time buat ni...alhamdulillah, ada sambutan yang menggalakkan...lepas ni boleh lah buat lagi ni....

Kepada semua follower ( walaupun follow coz syarat masuk GA) saya ucapkan terima kasih bebanyak. Saya akan follow anda semua pula tapi masih dalam proses coz kekangan masa dan blog ada problem skt... bila follow tak kuar pic plak....

Ini ialah sambungan senarai peserta GA. Untuk senarai peserta yang lain sila tengok SINI

82. MamaRaisya aka Lisa
83. Nida
84. neaflerida/nil
85. alvas
86. ainie yusof

Kepada semua peserta, masih lagi dalam proses terjah blog ke blog ye..ada juga yang tak dapat komen tapi semuanya saya masukkan dalam list.

Keputusan akan diberitahu, insyaallah esok.... penghantaran hadiah pada hari bekerja minggu depan.

HADIAH masih lagi dalam proses mencari...jadi sabar ye....bila dah ada saya akan upload pic....


p/s: terima kasih semua....

3 comments:

ajumohit said...

Wahhh gud luck semua peserta!!!!

A y e s h a Ramlee said...

yeaahhh, nak menang :)

Cik Rose Cute said...

mintak2 menang hihihihi....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...