Mereka Yang Ku Sayang

Tuesday, 14 June 2011

Stok EBM Mei 2011

Tahun 2011 sudah memasuki separuh tahun, bulan 6... terasa cepatnya masa berlalu... Alhamdulillah, masih lagi dengan sesi pengumpulan stok EBM untuk baby Zarif. Baby zarif sudah pun berumur 7 bulan lebih dan sudah diperkenalkan dengan makanan pepejal. Dia pulak jenis yg memang nak makan jer bila tgk org makan. Hobinya yang suka mengigit makin menjadi2... apa saja yg dapat dicapainya, terus ke mulut. Dari sampul bantal, baju, towel, kertas, mainan sampai la ke kaki. Senang2 jer amik kaki dia masuk mulut.. aduhai...
Untuk stok bulan Mei, agak lambat update coz bercuti di kampung & semalam baru berkesempatan kemaskini freezer.... bila tgk stok2 yang ada, rasa2 nya nak kena beli deep freez ni.. untuk kuantiti susu yang agak banyak, alhamdulillah. Freezer yang ada kt umah macam tak muat nak menampungnya. Nak ku pujuk2 en hubby belikan deep freezer... supaya EBM muat & tahan sampai 6 bulan -1 tahun.
Ini stok yang sempat ku snap semalam sambil2 kemas stok....

stok bulan Mei 2011

susun atur yg makin x teratur coz tak muat

kt pintu pn ada


aduyai...nak kena cepat2 cari deep freezer ni..tp rumahku sempit, kt ner la mau diletaknya...huhuhu..

1 comment:

my name is rozana said...

akak tu susu dada ke?knp smpn cmtu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...