Mereka Yang Ku Sayang

Wednesday, 19 October 2011

Zarif Dapat Hadiah Dari Karangkraf Sumbangan Hubsche & Ginoble...

Mak oooi, panjangnya tajuk entry ni.....

Semalam balik dari kerja jiran sebelah ketuk pintu bagi bungkusan. Dia tlg ambilkan bila jumpa posmen hantar ke rumah. Terima kasih ye jiran ku..Inilah untungnya bila hidup berjiran ni...

Suspen gak tapi bila tengok bungusan dari karangkraf, teka tekiku terjawab sudah. Terasa hepi gak bila  hobiku yang suka masuk peraduan tak sia - sia. Minatku membaca majalah Pa&Ma dan masuk setiap peraduan yang ada didalamnya, akhirnya ada hasil gak. Biarlah ada yang cakap kerja sia2 tp ku hepi bila buatnya. Cuma isi form, jawab soalan dan slogan sikit hantar..... sampul pun ku buat sendiri.

Ingatkan dah tak dapat hadiahnya, maklumlah... dah lama hantar. Dapat email notis kemenangan pun dah lewat untuk minta ukuran saiz kaki si kecik..... bulan ramadhan dapat call tanya baby boy or gurl.
Lama lepas raya dan nak raya haji dah..ingatkan dah tak dapat.... alih2 semalam dapat plak... Alhamdulillah, rezeki baby zarif.


borangnya di majalah Pa&Ma bln Mei 2011

kulit bungkusan dr karangkraf

Inilah kasutnya...merah

excited bby zarif bukakan..

siap buat main lg..mcm tau kasut dia




Kasut dari Hubsche & Ginoble ni merupakan medical function shoes untuk keselesaan baby yang baru berjalan. Untuk sokongan kaki yang lebih selesa.

Sedikit tips dari Hubsche & Ginoble apabila memilih kasut untuk anak:

Copy & paste jer.

Things to watch for when choosing shoes for kids:
1) Light, soft dan flexible sole
2) Non-skid bottoms
3) make sure it's non restricting the movement around the ankles
4) Breathable material
5) Fits properly - not too tight or too loose
6) Front of the shoe should not be pointy to give enough room for their toes to move freely.

untuk lebih banyak pilihan bolehlah ke http://yojizone.webs.com/

3 comments:

Jaa said...

ooo..lama jugak rupanya dia nk bagitau pemenang yer... saya ada join jugak yg bulan september... saya tertanya2 jugak camner dia umumkan pemenang..sebab dalam majalah pa&ma 2 xde pun....rupa2nyer dia emel jer ek....

thanks for the info...

Jaa said...

btw, cantik kasut zarif.... tambah semangat saya nk join contest...

wani johari said...

jaa: hari tu dia umum guna email, nak kena check email sokmo la ni.. tq, comel plus free..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...